Inevik's Import och Handels Firma

Södermanlands län

Information

610806-XXXX är organisationsnummer för bolaget Inevik's Import och Handels Firma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inevik's Import och Handels Firma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Inevik's Import och Handels Firma finns i.

Inevik's Import och Handels Firma har varit registrerat sedan 1996-09-10 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-07-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inevik's Import och Handels Firma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-03.

Inevik's Import och Handels Firma är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Inevik's Import och Handels Firma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Inevik's Import och Handels Firma så kan ni göra det på telefon genom 0155-31570 eller genom brev på följande adress:

Import och export av livsmedel, tyger och hygienartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Inevik's Import och Handels Firma och det är Inevik, Shapour som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,