Ekborgen Me

Södermanlands län

Information

I Oxelösund finns det ett Enskild firma som heter Ekborgen Me. Det finns flera bolag som liknar Ekborgen Me i Södermanlands län. Oxelösund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ekborgen Me är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-04 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2006-09-01 så har Ekborgen Me varit registrerat och sedan 2006-08-04 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ekborgen Me och det finns fler bolag som är det i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Ekborgen Me så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ekborgen Me så kan ni göra det på 0155-218340.

Bedriva komplementärmedicinsk verksamhet, akupunkturbehandlingar, rådgivning, föredrag, kurser och försäljning i liten omfattning av ex. litteratur, kosttillskott, presentartiklar, hjälpmedel, träningsutrustning samt eventuell produktion av föremål till försäljning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ekborg, Anna Malin Christin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ekborgen Me har 611013-XXXX som sitt organisationsnummer.