K. Persson Transport

Södermanlands län

Information

620211-XXXX är organisationsnummer för bolaget K. Persson Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K. Persson Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som K. Persson Transport finns i.

K. Persson Transport har varit registrerat sedan 1998-12-09 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för K. Persson Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

K. Persson Transport är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för K. Persson Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med K. Persson Transport så kan ni göra det på telefon genom 070-5209811 eller genom brev på följande adress:

Godstransport med lastbil.

Det finns olika personer som har en koppling med K. Persson Transport och det är Persson, Kennie Martin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,