Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk

Södermanlands län

Information

Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk har haft sedan 1996-01-01. Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-30219.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk har idag 650805-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk

Försäljning av tobak och tidningar. Ombud för ATG och tipstjänst med därtill hörande verksamhet.

I Frösängs Tobak & Spel, Carina Myrbakk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Myrbakk, Inger Carina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .