Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå

Södermanlands län

Information

Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå är ett bolag som finns i Oxelösund. I Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå finns det lite olika personer som är förknippade och det är Menjoun, Veronika som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå på telefon 0155-37936.

Konsultationer och hjälp vid upprättande av affärsförbindelser mellan företag i Ryssland och Sverige samt till statliga myndig- heter, kommuner, företag och privata personer erbjuda hjälp med tolkningar och översättningar av ryska till från engelska och svenska och vice versa.

Idag är Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå av bolagstypen Enskild firma.

Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå så är det följande:

Veronica Menjoun Konsult - Översättnings - Tolkbyrå har 660120-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.