JULIBACKEN

Södermanlands län

Information

JULIBACKEN hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där JULIBACKEN finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. JULIBACKEN tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket JULIBACKEN har haft sedan 2002-09-26. JULIBACKEN har funnits sedan och 2002-09-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JULIBACKEN så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-34602.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

JULIBACKEN har idag 661018-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JULIBACKEN

Handel med heminredningsdetaljer, konst, hantverk, bruksföremål och textilier. Caféverksamhet.

I JULIBACKEN så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tomasson, Fredrik Alexander Conrad som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wilhelmsson, Carina Elisabeth som är född 1971 och har titeln Prokurist, .