Turbine Support in Sweden

Södermanlands län

Information

680325-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Turbine Support in Sweden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turbine Support in Sweden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Turbine Support in Sweden finns i.

Turbine Support in Sweden har varit registrerat sedan 2007-02-28 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turbine Support in Sweden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Turbine Support in Sweden är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Turbine Support in Sweden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Turbine Support in Sweden så kan ni göra det på telefon genom 0155-223760 eller genom brev på följande adress:

Flygteknisk konsultation inriktad på turbin motorer. Förmedling hyresmotorer och reservdelar. Utbildning och felsökning för flygbolag och flygteknisk personal.

Det finns olika personer som har en koppling med Turbine Support in Sweden och det är Huhtaniska, Marko Miikkael som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,