Web- Multimedia Design Nyköping

Södermanlands län

Information

Web- Multimedia Design Nyköping är ett av många företag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Web- Multimedia Design Nyköping finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Web- Multimedia Design Nyköping är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Web- Multimedia Design Nyköping som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1997-02-18. Men sedan 1997-01-01 så har Web- Multimedia Design Nyköping varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Web- Multimedia Design Nyköping så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Oxelösund arbetar för att företag som Web- Multimedia Design Nyköping ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Web- Multimedia Design Nyköping. Det finns flera företag i Södermanlands län.

Konsultarbete inom databranschen såsom installation av hårdvara och programvara för en uppkoppling mot internet, rådgivning vid val av anslutning till internet, konfigurering av programvaror. Hemsidesproduktion. Multimedia produktion med publicering på internet eller CD-rom.

Firmatecknare för Web- Multimedia Design Nyköping är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Web- Multimedia Design Nyköping och det är följande personer, Friberg, Thomas Peter som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Web- Multimedia Design Nyköping är 710817-XXXX.