Byrån IMK för flerspråkiga översättningar

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är ett av dem. Statusen för Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är att Bolaget är aktivt.

Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är ett Enskild firma och skapades 1998-03-02. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Byrån IMK för flerspråkiga översättningar ska trivas.

Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Översättningsbyrå med inriktning på de skandinaviska och europeiska språken. Typ av material som ska översättas årsredovisningar, delårsrapporter, pressmeddelanden, annonser, broschyrer, företagstidningar, kundtidningar, protokoll.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Byrån IMK för flerspråkiga översättningar och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Byrån IMK för flerspråkiga översättningar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-33222.

.

De som är på något sätt har med Byrån IMK för flerspråkiga översättningar är Karlsson, Ingela Maria som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byrån IMK för flerspråkiga översättningar har 711004-XXXX som sitt organisationsnummer.