Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening

Södermanlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Oxelösund och Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1989-11-23. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening ska trivas.

I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för med- lemmarnas barn. Föreningen ska även driva en friskola för grundskoleverksamhet samt fritidsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-223503.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Nina Elisabeth -Fransson, David Erik Urban.

De som är på något sätt har med Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening är Axelsson, Nina Elisabeth som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Dolk, Lars Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, David Erik Urban som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jannika Kristina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Kjell Robert Christer som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiig, Carl-Johan Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot.

Föräldrakooperativet Saltkråkan Ekonomisk förening har 716402-1532 som sitt organisationsnummer.