Bostadsrättsföreningen Björken i Oxelösund

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Bostadsrättsföreningen Björken i Oxelösund. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Björken i Oxelösund tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Björken i Oxelösund är ej momsregistretat och har organisationsnummer 719000-0385.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0155-77400.

Bostadsrättsföreningen Björken i Oxelösund är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Björken i Oxelösund så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Emmerstrand, Jan Stefan som är född 1956 och har titeln Suppleant , Ersson, Karl Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant . Hägg, Karin Agneta som är född 1945 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att förvalta hus i Oxelösund och att inom egendomen åt medlemmarna upplåta lägenheter med nyttjanderätt under obegränsad tid.