Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3

Södermanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att efter förvärvande av fastigheter inom Oxelösund, förvalta nämnda fastigheter samt att däri åt med- lemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Oxelösund så är Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1949-08-04 så skapades Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3 och bolaget är har ej F-skattsedel.

719000-0450 är organisationsnummret för bolaget som finns i Oxelösund.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3 och det finns många bolag som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3 så går det att nå dem via telefon på 0155-30759 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Nejlikan nr 3 är Andersson, Carl Peter Michael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Håkan som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, John Arne Richard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karjalainen, Majlis Agnes Helena som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sundin, Jessica Susanne som är född 1986 och har titeln Suppleant, .