Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund

Södermanlands län

Information

Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1966-01-04. Men sedan 1992-01-01 så har Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-262300.

Oxelösund arbetar för att bolag som Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund. Det finns flera bolag i Södermanlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva och underhålla en befintlig anläggning på tomten Harsyran 2 för att förse byggnaderna å tomterna nr 1, 2, 3, 4 och 5 i kv. Konvaljen med värme.

Firmatecknare för Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Einar Sören Severus -Carlsson, Henrik Gunnar -Hull, Magus Aavo -Trobeck, Per Andreas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund och det är följande personer, Carlsson, Henrik Gunnar som är född 1926 och har titeln Extern firmatecknare, Andersson, Einar Sören Severus som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanstad, Leiv Petter som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hull, Magus Aavo som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Trobeck, Per Andreas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Kjell Axel som är född 1948 och har titeln Suppleant.

Organisationsnummer för Ekonomiska föreningen Övre Frösängs Värmecentral i Oxelösund är 719000-1565.