Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Oxelösund här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 719000-3520.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0155-77400 alternativt besöka eller skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1 på följande adress Folkeg. 25, 613 30, Oxelösund.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus nr 1 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , Nordström, Tobias Sture som är född 1975 och har titeln Suppleant , Nyholm, Ingalill Jenny Sofia som är född 1981 och har titeln Suppleant . Parling, Åke Ingvar som är född 1930 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa ideérna, i första hand inom bostadsförsörjningen.