Fighting Fina

Södermanlands län

Information

Fighting Fina hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Fighting Fina finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Fighting Fina tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Fighting Fina har haft sedan 2005-04-07. Fighting Fina har funnits sedan och 2005-04-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fighting Fina så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-0500689.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Fighting Fina har idag 720428-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fighting Fina

Konsulttjänster och utbildning kring fysiologisk träning, näringslära, målbildning och uppföljning, marknadsföring av idrott och utövare samt försäljning av till dessa områden hörande litteratur och persedlar.

I Fighting Fina så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tengroth, Josefina Christina som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .