Sohlström's trading och importservice

Södermanlands län

Information

Sohlström's trading och importservice hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Sohlström's trading och importservice finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Sohlström's trading och importservice tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Sohlström's trading och importservice har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Sohlström's trading och importservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2344855.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Sohlström's trading och importservice har idag 731123-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sohlström's trading och importservice

Konsultv vid import av bilar och båtar samt även en viss egen import och försäljning av tillbehör till båtar och bil framförallt ifrån USA.

I Sohlström's trading och importservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sohlström, Hans Magnus som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .