Mattias Ek Konsult

Södermanlands län

Information

740317-XXXX är organisationsnummer för företaget Mattias Ek Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mattias Ek Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Mattias Ek Konsult finns i.

Mattias Ek Konsult har varit registrerat sedan 2003-11-06 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-11-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mattias Ek Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-11-27.

Mattias Ek Konsult är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Mattias Ek Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mattias Ek Konsult så kan ni göra det på telefon genom 016-135339 eller genom brev på följande adress:

Köp och försäljning av begagnade bilar och tillbehör. Provisionsförsäljning av småhus.

Det finns olika personer som har en koppling med Mattias Ek Konsult och det är Ek, Brage Mattias som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,