Hundpolarn Södermanland

Södermanlands län

Information

800317-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hundpolarn Södermanland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hundpolarn Södermanland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Hundpolarn Södermanland finns i.

Hundpolarn Södermanland har varit registrerat sedan 2004-02-18 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hundpolarn Södermanland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-28.

Hundpolarn Södermanland är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Hundpolarn Södermanland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hundpolarn Södermanland så kan ni göra det på telefon genom 0155-33642 eller genom brev på följande adress:

Hundinstruktör - kursverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hundpolarn Södermanland och det är Lundqvist, Anna Maria som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,