Lindas Hair Fashion

Södermanlands län

Information

Lindas Hair Fashion är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Lindas Hair Fashion finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindas Hair Fashion är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-05-20.

Lindas Hair Fashion som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2004-05-11. Men sedan 2004-06-03 så har Lindas Hair Fashion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindas Hair Fashion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-7264041.

Oxelösund arbetar för att bolag som Lindas Hair Fashion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lindas Hair Fashion. Det finns flera bolag i Södermanlands län.

Ambullerande frisör, manicurist och make-up artist, inriktning till de kunder som haront om tid eller svårt att ta sig till en vanlig salong. Distribution av hårvårdsprodukter.

Firmatecknare för Lindas Hair Fashion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindas Hair Fashion och det är följande personer, Svanström, Ida Linda Sofie som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lindas Hair Fashion är 830925-XXXX.