Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1976-09-03. Men sedan 1981-01-01 så har Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pilv. 7, 613 37, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-35250.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Södermanlands län.

Förmedla försäljning av fastigheter, handel med båtar, båttillbe- hör och datorutrustningar samt därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag och det är följande personer, Dahl, Mona Ingegärd som är född 1938 och har titeln Komplementär, Dahl, Jan Erik som är född 1937 och har titeln Kommanditdelägare, Dahl, Jan Erik som är född 1937 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Ingenjör J-E Dahl, Kommanditbolag är 916409-4592.