Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Oxelösund här finns det många olika Kommanditbolag. Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag tillhör bolagstypen "Kommanditbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Oxelösund jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 916411-4069.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0155-30720 alternativt besöka eller skicka post till Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag på följande adress G. Oxelösundsv. 16, 613 31, Oxelösund.

Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2009-06-04.

I Oxelösunds Bärgning Dykning Service Kommanditbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Båtbärgning, dykning, reparationer av motorer samt bilar, svets- ning samt diverse anläggningsarbeten, lackering av bilar, handel med drivmedel. Försäljning av matvaror. Däckservice. Videofilms- bil-, båt- och släpvagnsuthyrning. Handel, försäljning av nya och beg. bilar.