Comtec Sweden Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Comtec Sweden Handelsbolag är ett bolag som finns i Oxelösund. I Comtec Sweden Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blomdahl, Ingegärd Monika Viola som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Blomdahl, Rolf Ture som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Comtec Sweden Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Comtec Sweden Handelsbolag på telefon 0221-17355.

Utveckling, tillverkning och försäljning av nya produkter företrädesvis inom elektronik data, konsult och utbildningsverksamhet båda inom stålindustri.

Idag är Comtec Sweden Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Comtec Sweden Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Comtec Sweden Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Comtec Sweden Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Comtec Sweden Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig

Comtec Sweden Handelsbolag har 916462-8753 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.