Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Handel med båtar, uthyrning av båtplatser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Oxelösund så är Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Oxelösund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Oxelösund och i Södermanlands län. Redan 1980-06-26 så skapades Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag har haft det sedan 2009-07-09.

Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

916504-5965 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Oxelösund.

Just nu är Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0155-33000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av Arne Ekstrand.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Båtinvest Marina Oxelösund Kommanditbolag är Ekstrand, Sven Arne som är född 1945 och har titeln Komplementär, Ekstrand, Per Åke som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, Ekstrand, Per Åke som är född 1950 och har titeln Prokurist, .