Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Oxelösund och Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1985-09-20. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag ska trivas.

I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hårvård

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-30556.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag är Sjöberg, Björn Krister som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Sjöberg, Gun Linnéa Maria som är född 1935 och har titeln Bolagsman, .

Sjöbergs Herrfrisering Handelsbolag har 916515-4858 som sitt organisationsnummer.