SEAC Handelsbolag Import

Södermanlands län

Information

916517-1597 är organisationsnummer för företaget SEAC Handelsbolag Import. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SEAC Handelsbolag Import är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Oxelösund som är den kommunen som SEAC Handelsbolag Import finns i.

SEAC Handelsbolag Import har varit registrerat sedan 1990-01-11 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SEAC Handelsbolag Import så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

SEAC Handelsbolag Import är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för SEAC Handelsbolag Import är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med SEAC Handelsbolag Import så kan ni göra det på telefon genom 0155-32980 eller genom brev på följande adress:
Sjöängsv. 44, 613 37, Oxelösund

Handel med elektronikvaror samt därtill hörande boprodukter samt datakonsulttjänster, bokförings- och redovisningstjänster, handel med tatueringsartiklar, piercingartiklar, bijouteriartiklar och textilier.

Det finns olika personer som har en koppling med SEAC Handelsbolag Import och det är Augustsson, Lars-Olof som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Mellklint, Clas-Åke som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Vallén, Hans Fredrik som är född 1965 och har titeln Bolagsman,