AK Utbildning Handelsbolag

Södermanlands län

Information

916517-3387 är organisationsnummer för bolaget AK Utbildning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AK Utbildning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Oxelösund som är den kommunen som AK Utbildning Handelsbolag finns i.

AK Utbildning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-06-25 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AK Utbildning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

AK Utbildning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för AK Utbildning Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Kihlbaum Larsson, Karl Anders Arne ensam.

Vill ni komma i kontakt med AK Utbildning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-32650 eller genom brev på följande adress:
Vallsundsv. 184 A, 613 36, Oxelösund

Personalutbildning

Det finns olika personer som har en koppling med AK Utbildning Handelsbolag och det är Kihlbaum Larsson, Karl Anders Arne som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Kihlbaum, Margareta Fredrika som är född 1932 och har titeln Bolagsman,