Sahi Brothers Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Sahi Brothers Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Sahi Brothers Handelsbolag finns. I Oxelösund så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Sahi Brothers Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Sahi Brothers Handelsbolag har haft sedan 1995-01-01. Sahi Brothers Handelsbolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sahi Brothers Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Esplanaden 15, 613 30, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-296240.

Oxelösund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Sahi Brothers Handelsbolag har idag 969618-3962 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Sahi Brothers Handelsbolag

Handel med dagligvaror, pizzeria och restaurangverksamhet.

I Sahi Brothers Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sahi, Mohammad Younas som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Sahi, Mohammad Yousaf som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .