Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag finns. I Oxelösund så finns det många olika Kommanditbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag har haft sedan 2003-03-20. Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Arnöleden 1, 611 31, Nyköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-35400.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag har idag 969640-4012 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag

Bygg- och betongarbeten samt maskintjänster inom byggindustrin.

I Bygg och Betong i Nyköping Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestman, Erik Lennart Tony som är född 1968 och har titeln Komplementär, Maskinhuset i Mälardalen AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .