Reinholdssons Rid Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

969653-9783 är organisationsnummer för verksamheten Reinholdssons Rid Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reinholdssons Rid Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Oxelösund som är den kommunen som Reinholdssons Rid Kommanditbolag finns i.

Reinholdssons Rid Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1998-10-19 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reinholdssons Rid Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Reinholdssons Rid Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Reinholdssons Rid Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Reinholdssons Rid Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-32726 eller genom brev på följande adress:
Kritv. 3, 613 36, Oxelösund

Undervisning, ridlektioner samt tävlingsverksamhet med häst och hund.

Det finns olika personer som har en koppling med Reinholdssons Rid Kommanditbolag och det är Reinholdsson, Ingela Birgitta som är född 1963 och har titeln Komplementär, Gustafsson, Sven Erik Vilhelm som är född 1923 och har titeln Kommanditdelägare,