Salong Heddi Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969655-4519 är organisationsnummer för verksamheten Salong Heddi Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Heddi Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Oxelösund som är den kommunen som Salong Heddi Handelsbolag finns i.

Salong Heddi Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-12-09 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Heddi Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Salong Heddi Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Salong Heddi Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Salong Heddi Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0155-34000 eller genom brev på följande adress:
Esplanaden 14, 613 30, Oxelösund

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Heddi Handelsbolag och det är Granqvist, Mervi Annikki som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Minna Kristina som är född 1967 och har titeln Bolagsman,