K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag

Södermanlands län

Information

K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag finns. I Oxelösund så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag har haft sedan 2004-02-19. K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag har funnits sedan och 2000-01-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0155-33220.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag har idag 969663-2406 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag

Handel med varor inom området brandskydd samt kondensskydd. Entreprenadverksamhet inom området brand samt kondensskydd, samt därvidlag konsultationstjänster.

I K.B.S. Kondens och Brandskydds Specialisten Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fogelberg, Ernst Roland som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Fogelberg, Lilian Birgitta som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .