LRI Teknik Handelsbolag

Södermanlands län

Information

LRI Teknik Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som LRI Teknik Handelsbolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LRI Teknik Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-11-28.

LRI Teknik Handelsbolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2001-10-30. Men sedan 2001-11-28 så har LRI Teknik Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tranbärsv. 30, 613 38, Oxelösund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LRI Teknik Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0155-33108.

Oxelösund arbetar för att bolag som LRI Teknik Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LRI Teknik Handelsbolag. Det finns flera bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall konstruera och tillverka elektronisk och mekanisk utrustning t.ex hjälpmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LRI Teknik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till LRI Teknik Handelsbolag och det är följande personer, Igelström, Leif Rune som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Igelström, Liselotte som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för LRI Teknik Handelsbolag är 969681-2784.