Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969686-0478 är organisationsnummer för bolaget Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Oxelösund som är den kommunen som Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag finns i.

Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-05-31 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5635796 eller genom brev på följande adress:
Skogsv. 20, 613 40, Oxelösund

Båtutförder, dykutfärder, luftfyllning av dykapparater, marin- service.

Det finns olika personer som har en koppling med Oxelösunds Dykutfärder Handelsbolag och det är Rodas, Jan Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Rodas, Nils Einar som är född 1946 och har titeln Bolagsman,