Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag är en verksamhet som finns i Oxelösund. I Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Malin Pernilla Christina som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Karlsberg Wellsjö, Yvonne M Caroline som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag på telefon 0155-33353.

Bolaget skall bedriva frisörverksamhet och nagelteknologi.

Idag är Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-08 och Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-08.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Salong Miracel i Oxelösund Handelsbolag har 969691-1503 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.