Roxel Entreprenad Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Roxel Entreprenad Kommanditbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Roxel Entreprenad Kommanditbolag finns. I Oxelösund så finns det många olika Kommanditbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Roxel Entreprenad Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Roxel Entreprenad Kommanditbolag har haft sedan 2004-01-15. Roxel Entreprenad Kommanditbolag har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Roxel Entreprenad Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rättarbostaden 3, 611 91, Nyköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-36266.

Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Roxel Entreprenad Kommanditbolag har idag 969694-0049 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Roxel Entreprenad Kommanditbolag

Bygg och markentreprenad.

I Roxel Entreprenad Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Eva Anita Kristin som är född 1950 och har titeln Komplementär, Edlund Johansson, Leif Dan Rickard som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, .