Empirisk Prospektering Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Empirisk Prospektering Kommanditbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Empirisk Prospektering Kommanditbolag finns. I Oxelösund så finns det många olika Kommanditbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Empirisk Prospektering Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Empirisk Prospektering Kommanditbolag har haft sedan 2005-06-23. Empirisk Prospektering Kommanditbolag har funnits sedan och 2005-06-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Empirisk Prospektering Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fredsg. 3, 613 30, Oxelösund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0155-36988.

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Empirisk Prospektering Kommanditbolag har idag 969711-0451 som sitt organisationummer.

Friman tecknas av kompementären ensam. är den som för stunden ansvarar för Empirisk Prospektering Kommanditbolag

Konsulttjänster inom prospektering, geofysik, geokemi, geologi, hydrologi, geodesi och GIS.

I Empirisk Prospektering Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schröder, Nils Håkan som är född 1959 och har titeln Komplementär, Schröder, Lena Ulrika som är född 1961 och har titeln Kommanditdelägare, .