DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag

Södermanlands län

Information

DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Oxelösund. Det är nämligen den kommunen som DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-06-03.

DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2006-05-03. Men sedan 2006-06-03 så har DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6752919.

Oxelösund arbetar för att verksamheter som DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Södermanlands län.

Dykuppdrag och frakter. Logistikkonsulting.

Firmatecknare för DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag och det är följande personer, Johansson, Lena Ingela som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Conny som är född 1958 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för DSAO Dyk och Skärgårdsfrakts Allservice och Logistikkonsulting Handelsbolag är 969718-6931.