Skärgårdsservice i Oxelösund

Södermanlands län

Information

351108-XXXX är organisationsnummer för bolaget Skärgårdsservice i Oxelösund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skärgårdsservice i Oxelösund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Skärgårdsservice i Oxelösund finns i.

Skärgårdsservice i Oxelösund har varit registrerat sedan 2006-05-02 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skärgårdsservice i Oxelösund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-17.

Skärgårdsservice i Oxelösund är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Skärgårdsservice i Oxelösund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skärgårdsservice i Oxelösund så kan ni göra det på telefon genom 070-3450775 eller genom brev på följande adress:

Transporter och annan service i skärgården såsom service och underhåll av bryggor, båtar och byggnader samt uthyrning av stugor.

Det finns olika personer som har en koppling med Skärgårdsservice i Oxelösund och det är Karlsson, Bo Rickard som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,