Konsulttjänst Christine Pohl

Södermanlands län

Information

400214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Konsulttjänst Christine Pohl. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsulttjänst Christine Pohl är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Konsulttjänst Christine Pohl finns i.

Konsulttjänst Christine Pohl har varit registrerat sedan 1988-06-15 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsulttjänst Christine Pohl så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Konsulttjänst Christine Pohl är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Konsulttjänst Christine Pohl är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsulttjänst Christine Pohl så kan ni göra det på telefon genom 0155-35473 eller genom brev på följande adress:

Homeopat med klassisk homeopati. Översättnings - och skrivarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med Konsulttjänst Christine Pohl och det är Pohl, Christine Auguste Margarete som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,