Agneta Rönn Konsult

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och Agneta Rönn Konsult är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Agneta Rönn Konsult är ett av dem. Statusen för Agneta Rönn Konsult är att Bolaget är aktivt.

Agneta Rönn Konsult är ett Enskild firma och skapades 1998-08-10. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Agneta Rönn Konsult ska trivas.

Agneta Rönn Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att tillhandahålla kompetens i organisations- och personalfrågor. Som rådgivare, projektledare och handläggare samverka med privata och offentliga företag, myndigheter och organisationer för att identifiera förändringsbehoven och lösa dem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agneta Rönn Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Agneta Rönn Konsult och det finns flera bolag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Agneta Rönn Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-33784.

.

De som är på något sätt har med Agneta Rönn Konsult är Rönn, Gunhild Agneta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Agneta Rönn Konsult har 400222-XXXX som sitt organisationsnummer.