Galleri Slätpricken

Södermanlands län

Information

Galleri Slätpricken hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Oxelösund som är den kommunen där Galleri Slätpricken finns. I Oxelösund så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Galleri Slätpricken tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Galleri Slätpricken har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Galleri Slätpricken så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Galleri Slätpricken har idag 410308-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Galleri Slätpricken

Enklare inramningar för utställningar, tillskärning av passepar- toer och tillverkning av egna ramar, som berör konst och konst- hantverk, samt handel med artiklar för konstnärer, utsmyckning m m. galleriverksamhet, handel med konstnärsmaterial och färger samt textiltryck.

I Galleri Slätpricken så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhrvall-Andersson, Nils Gösta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .