Bo Svensson Byggplanering

Södermanlands län

Information

411010-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bo Svensson Byggplanering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Svensson Byggplanering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Bo Svensson Byggplanering finns i.

Bo Svensson Byggplanering har varit registrerat sedan 2007-06-26 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Svensson Byggplanering så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bo Svensson Byggplanering är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Bo Svensson Byggplanering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bo Svensson Byggplanering så kan ni göra det på telefon genom 0703-322980 eller genom brev på följande adress:

Byggledning, bygglovshandlingar, samordning, hyresgästförmedling och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Svensson Byggplanering och det är Svensson, Bo Folke som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,