Ametistens Hälso-Studio

Södermanlands län

Information

420611-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ametistens Hälso-Studio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ametistens Hälso-Studio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Ametistens Hälso-Studio finns i.

Ametistens Hälso-Studio har varit registrerat sedan 1994-06-08 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ametistens Hälso-Studio så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ametistens Hälso-Studio är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Ametistens Hälso-Studio är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ametistens Hälso-Studio så kan ni göra det på telefon genom 0155-50378 eller genom brev på följande adress:

Fysiologisk träning och behandling, konsultuppdrag, föredragshållare, utbildare inom nämnda område samt försäljning av kroppsvårdande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ametistens Hälso-Studio och det är Ljungdahl, Else-Marie som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,