Lagergren Consulting

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och Lagergren Consulting är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lagergren Consulting är ett av dem. Statusen för Lagergren Consulting är att Bolaget är aktivt.

Lagergren Consulting är ett Enskild firma och skapades 2000-12-18. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där företaget finns i jobbar för att företag som Lagergren Consulting ska trivas.

Lagergren Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Oxelösund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Marknadsför, säljer och levererar konsulttjänster till privat och offentlig verksamhet. Huvudinriktning är management, logistik och produktion i process- och verkstadsindustri. Chefsuthyrning ingår i konsulttjänsterna.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lagergren Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är Lagergren Consulting och det finns flera företag som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Lagergren Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-34097.

.

De som är på något sätt har med Lagergren Consulting är Lagergren, Anders Tomas som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lagergren Consulting har 430325-XXXX som sitt organisationsnummer.