Rolf Zetterström, Redovisningskonsult

Södermanlands län

Information

431015-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rolf Zetterström, Redovisningskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rolf Zetterström, Redovisningskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Rolf Zetterström, Redovisningskonsult finns i.

Rolf Zetterström, Redovisningskonsult har varit registrerat sedan 1999-10-25 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rolf Zetterström, Redovisningskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Rolf Zetterström, Redovisningskonsult är och det finns flera bolag i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Rolf Zetterström, Redovisningskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rolf Zetterström, Redovisningskonsult så kan ni göra det på telefon genom 0155-262417 eller genom brev på följande adress:

Utföra redovisningstjänster åt företrädesvis småföretag. Konsult inom redovisningsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rolf Zetterström, Redovisningskonsult och det är Zetterström, Rolf Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,