Business Management Björn Kullnes

Södermanlands län

Information

Business Management Björn Kullnes är en verksamhet som finns i Oxelösund. I Business Management Björn Kullnes finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kullnes, Björn Åke Hjalmar som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Business Management Björn Kullnes så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Business Management Björn Kullnes på telefon 0155-32091.

Tillhandahållande av tjänster inom området företagsplanering, styrning och kontroll samt musik.

Idag är Business Management Björn Kullnes av bolagstypen Enskild firma.

Business Management Björn Kullnes är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Business Management Björn Kullnes innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Business Management Björn Kullnes är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Business Management Björn Kullnes så är det följande:

Business Management Björn Kullnes har 440713-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.