Massage & Ljusbehandling i Oxelösund

Södermanlands län

Information

441112-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Massage & Ljusbehandling i Oxelösund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Massage & Ljusbehandling i Oxelösund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Massage & Ljusbehandling i Oxelösund finns i.

Massage & Ljusbehandling i Oxelösund har varit registrerat sedan 1996-01-03 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Massage & Ljusbehandling i Oxelösund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Massage & Ljusbehandling i Oxelösund är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Massage & Ljusbehandling i Oxelösund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Massage & Ljusbehandling i Oxelösund så kan ni göra det på telefon genom 0155-223056 eller genom brev på följande adress:

Massage-kroppsvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Massage & Ljusbehandling i Oxelösund och det är Selstig Nilsson, Karin B C som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,