Blomster Design i Oxelösund

Södermanlands län

Information

441123-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Blomster Design i Oxelösund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Blomster Design i Oxelösund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Oxelösund som är den kommunen som Blomster Design i Oxelösund finns i.

Blomster Design i Oxelösund har varit registrerat sedan 1994-03-30 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Blomster Design i Oxelösund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Blomster Design i Oxelösund är och det finns flera verksamheter i Oxelösund som också är .

Firmatecknare för Blomster Design i Oxelösund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Blomster Design i Oxelösund så kan ni göra det på telefon genom 0155-31052 eller genom brev på följande adress:

Blomsterhandel med floristverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Blomster Design i Oxelösund och det är Johansson Pröpster, Maria Magdalena som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,