Monicas Torg och Marknadsförsäljning

Södermanlands län

Information

Monicas Torg och Marknadsförsäljning är ett bolag som finns i Oxelösund. I Monicas Torg och Marknadsförsäljning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nielsen, Monika Maria som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Monicas Torg och Marknadsförsäljning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Monicas Torg och Marknadsförsäljning på telefon .

Tillverkning och försäljning av hemslöjd (tygprodukter, dukar, löpare, prydnadsalster). Försäljning av skivor och kassetter samt godis

Idag är Monicas Torg och Marknadsförsäljning av bolagstypen Enskild firma.

Monicas Torg och Marknadsförsäljning är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Oxelösund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Monicas Torg och Marknadsförsäljning innehar ej F-skattsedel och Monicas Torg och Marknadsförsäljning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Monicas Torg och Marknadsförsäljning så är det följande:

Monicas Torg och Marknadsförsäljning har 450625-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.