Sunda Salongen Solweig Kjellström

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Oxelösund och Sunda Salongen Solweig Kjellström är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sunda Salongen Solweig Kjellström är ett av dem. Statusen för Sunda Salongen Solweig Kjellström är att Bolaget är aktivt.

Sunda Salongen Solweig Kjellström är ett Enskild firma och skapades 1973-02-16. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Oxelösund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sunda Salongen Solweig Kjellström ska trivas.

Sunda Salongen Solweig Kjellström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Oxelösund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfrisering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sunda Salongen Solweig Kjellström är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Sunda Salongen Solweig Kjellström och det finns flera verksamheter som är det idag i Oxelösund.

Vill man komma i kontakt med Sunda Salongen Solweig Kjellström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0155-33440.

.

De som är på något sätt har med Sunda Salongen Solweig Kjellström är Adam, Solveig Hildegard Margareta T som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sunda Salongen Solweig Kjellström har 451106-XXXX som sitt organisationsnummer.